Vanliga frågor Kontakta oss, kundservice: 0775-150 550

Om Tele15

Tele15 Sverige är en fristående operatör med inriktning på enkla och prisvärda kommunikationstjänster till dig som företagare. Vi är en virtuell operatör, vilket innebär att vi inte äger eller underhåller något eget nät som de stora aktörerna på marknaden.


Detta gör att vi frigör resurser och adminstration och istället kan fokusera på det viktigaste. Nämlingen att kunna erbjuda dig som företagskund ett enkelt och prisvärt abonnemang.

Enkelt och prisvärt

Vi håller våra priser enkla, som kund ska du inte behöva fundera över vad det är du betalar för, eller vad det kostar att ringa till någon en särskild tid på dygnet eller dag i veckan. 

Genom att fokusera på kärnverksamheten kan vi erbjuda bra priser utan onödiga och dolda avgifter så att du som kund kan lägga pengarna på annat än telefonräkningar och fokusera på din verksamhet istället. Bra eller hur?


Syfte och Affärsidé

Att erbjuda enkla tjänster inom telekommunikation till små och medelstora företag.

Vision

Att vara en etablerad företagsoperatör för den lilla enskilda firman och det medelstora aktiebolaget, som eftersträvar nöjda kunder genom enkla abonnemang och prisvärdhet.

Vill du komma i kontakt med oss?